+36 88 579 230 o info@hotelmalomkert.hu
8200 Veszprém, Fenyves utca 15-17.

Kedves Vendégünk!

Hotel Historia Malomkert kiváló helyszínt biztosít a napjainkban népszerű üzleti találkozók új formáinak, mint például üzleti reggeli, ebéd, vacsora, gálavacsora, partnertalálkozó, céges családi nap. Minden üzleti rendezvény üzenet a munkatársaknak, partnereknek. Mi segítünk, hogy az üzenet célba érjen. Változatos kínálatunkból egyéni igények alapján állítjuk össze menüsorainkat, konyhánk kiváló fogásokat biztosít a különleges étrend szerint élőknek is. Italkínálatunk korlátlan fogyasztású italcsomagokból vagy az itallistánk alapján összeállítható egyéni igények alapján.

A stílusos környezet, a színvonalas kiszolgálás és a minőségi felszereltség garantálja a sikert.
Elsőrangú eszközparkkal, tapasztalt személyzettel, több éve bizonyító, rutinos csapattal, akár rövid határidővel is vállaljuk üzleti rendezvények lebonyolítását az Ön által megálmodott helyszínen több száz főig.
Üzleti rendezvényekhez több, mint 100 autó befogadására alkalmas térítésmentes parkoló áll rendelkezésre.

Kérje ajánlatunkat, hiszen minden esetben törekszünk arra, hogy partnereink igényeit maximálisan, egyedi, rugalmas megoldásokkal kiszolgáljuk.

Érdeklődéshez, személyre szabott ajánlatkéréshez kattintson az Ajánlatkérés gombra vagy keresse rendezvényszervezőnket:
Telefon: +36 30 251 3453
Email: rendezveny@hotelhistoria.hu

Termeink 100 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához. A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében különtermet vagy jó idő esetén a teraszt ajánljuk. Rendezvényekhez több, mint 100 autó befogadására alkalmas térítésmentes parkoló áll rendelkezésre.
A céges családi vagy sportnap, nyílt nap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatokat összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást. Szabadtéri rendezvényhelyszínünk több ezer fő részére kínál tartalmas kikapcsolódási lehetőséget, mellé pedig a profi vendéglátás csak hab a tortán.
Irodai események, céges rendezvények, üzleti találkozó, kerti partik, otthoni ünnepek vagy egyéb speciális helyszínek. Szeretné, ha rendezvénye napján minden a lehető legnagyobb rendben menne? Bízza ránk a catering szolgáltatást, hiszen az Ön által választott helyszínre vagy a megadott paraméterek alapján általunk felkutatott legalkalmasabb helyszínre visszük a Historia ízeit!
Rendezvénytermeinkben körasztalos ültetéssel 80 főig gálavacsorák, céges partik, bálok lebonyolítására nyílik lehetőség, melyhez személyre szabott vendéglátást biztosítunk.