+36 88 579 230 o info@hotelmalomkert.hu
8200 Veszprém, Fenyves utca 15-17.

Üzleti rendezvények

Hotel Historia Malomkert kiváló helyszínt biztosít tréningeknek, konferenciáknak, üzleti ebédeknek vacsoráknak vagy céges családi napoknak. A stílusos környezet, a színvonalas kiszolgálás és a minőségi felszereltség garantálja a sikert. Elsőrangú eszközparkkal, tapasztalt személyzettel, rutinos csapattal, akár rövid határidővel is vállaljuk üzleti rendezvények lebonyolítását akár az Ön által megálmodott külső helyszínen is több száz főig.
Születésnap, névnap, évforduló, ballagás, keresztelő, diplomaosztó vagy egyéb családi, baráti ünnep? A Hotel Historia Malomkert kisebb és nagyobb termei, terasza és a szomszédságában elhelyezkedő hatalmas, zöld terület, a Historia Kert tökéletes megoldást nyújtanak e rendezvények lebonyolítására. Termeink 10-100 főig alkalmasak a kis létszámú meghitt ünnepléstől a nagyszabású esküvők megrendezésére is.
Esküvő a belvárosban? Esküvő a szabadban? Egyszerre mindkettő? Mondd ki az igent Veszprém páratlan szépségű esküvőhelyszínén a Hotel Historia Malomkertben vagy a Historia Kertben!
Veszprém belvárosától 300 méterre festői környezetben a várhegy alján terül el a város legizgalmasabb és legszebb felfedezésre váró kirándulóhelye: a Historia Kert. A területen található a Hotel Historia Malomkert és Sörház, valamint az egykori Püspöki pihenő is, mely napjainkban számos rendezvénynek ad otthont, a VeszprémFest prémium zenei fesztiválnak is központi helyszíne. Tökéletes helyszíne ezen kívül szabadtéri esküvőknek, polgári szertartásoknak. Emellett számos céges családi nap több ezer résztvevőjét is vendégül láttuk már itt.