+36 88 579 230 o info@hotelmalomkert.hu
8200 Veszprém, Fenyves utca 15-17.

A Hotel Historia Malomkert 17 új szobával bővült a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával

Csaknem egyharmadával több jó minőségű és vadonatúj szállodaszobában pihenhetnek az Európa Kulturális Fővárosának programjaira érkező vendégek Veszprémben. A három belvárosi szálloda bővítésére összesen csaknem 1.8 milliárd forintot költenek a beruházók, amelyből – egy sikeresen zárult pályázat után – nyolcszázmillió forint a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatása.

A beruházás helyszíne Veszprém, Fenyves utca 17., mely elhelyezkedését, adottságait tekintve a megyeszékhely egyik turisztikailag legvonzóbb területe. A Fenyves utca a veszprémi vár alatt elterülő, azt körbeölelő Séd völgyben, az uniós forrásokból finanszírozott Kolostorok és kertek projekt keretében kialakított séta- és kerékpárút egyik kezdő, illetve végpontja a Pajtakert szomszédságában. Az ingatlan fejlesztésével, új kereskedelmi szálláshely kialakításával egy olyan beruházás valósult meg, mely városépítészeti szempontból is fontos, hiszen egy a veszprémi várból is jól látható, a környék összhangját zavaró, a számos vadonatúj lakóingatlan között megbúvó rossz állagú épület újjáépítését jelenti egy kertes, családi házas lakóövezetben.
A beruházás célja az egységes HOTELSTARS minősítési rendszerben a 4*-os minősítés megszerzése a meglévő 11 szállodai szoba, valamint a projekt keretében kialakításra kerülő 17 szoba esetében egyaránt.

MEGVALÓSÍTÁS HELYSZÍNE:
8200 Veszprém, Fenyves utca 17.

Az új Butik Hotel Malomkert hotelszárny 17 db önálló szobával bővült.

A PROJEKT ÖSSZKÖLTSÉGE:
711.847.689 Ft

AZ ELNYERT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE MINDÖSSZESEN:
272 000 000 Ft

A BERUHÁZÁS KEZDETE:
2021.augusztus

A BERUHÁZÁS TERVEZETT MEGVALÓSULÁSI IDEJE:
2023. március

Közös célunk egy európai szintű, vendégorientált, igényesen kialakított és minden szempontból a célcsoportok igényeit kielégítő, kényelmüket szolgáló, emberléptékű, családias és családbarát szálloda kialakítása és jövedelmező, hosszú távú fenntartása.

Köszönjük, hogy az EKF 2023 projekt segítséget nyújtott ehhez.

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!