+36 88 579 230 o info@hotelmalomkert.hu
8200 Veszprém, Fenyves utca 15-17.

Időpont: 2024.

A Bakony Expo, a bakonyi ízek vására néhány éve indult, de nagyon hamar az egyik legnépszerűbb veszprémi rendezvénnyé nőtte ki magát, amely azóta minden év novemberében megrendezésre kerül.

A Bakony Expónak minden év novemberében a Veszprém Aréna és az előtte lévő park ad otthont, ahol a helyi őstermelők, kézművesek találkozhatnak a minőségi, egészséges termények és portékák iránt fogékony közönséggel. Sajtok, mézek, krémek, húsáruk, lekvárok, szörpök, vagy éppen kerámiák, famunkák is szerepelnek az árusok kínálatában. Közös ismérvük, hogy mindegyik évtizedes szakértelemmel, tisztán magyar kertekből, műhelyekből érkezett a Bakony Expóra.

A Bakony Expo nem csupán egy termelői vásár. A szervezők minden évben gondoskodnak arról, hogy interaktív és ismeretterjesztő előadásokkal és programokkal szórakoztassák az ide látogatókat. Évről évre rendeznek főzőbemutatót kóstolóval egybekötve, a gyermekek népi játszóházban és állatsimogatóban is eltölthetik az idejüket, amíg a szüleik válogatnak a jobbnál jobb termékek között.

A Bakony Expo sajátossága, hogy évről évre egy meghatározott tematika köré építik fel a programokat, amelynek témáját valamely népszerű termény adja. Így került már reflektorfénybe a kukorica, a gomba, a lencse, vagy éppen a magyar hal. Ezekkel, továbbá még sok más ínyencséggel és érdekességgel is lehet találkozni a Bakony Expón minden év novemberében Veszprémben.

A minden évben megrendezésre kerülő Bakony Expo részletes programját keresse az adott év havi programajánlójában.

Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.
info@bakonyexpo.hu
+36 20 323 0610
www.bakonyexpo.hu

Árkalkuláció & Foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!