+36 88 579 230 o info@hotelmalomkert.hu
8200 Veszprém, Fenyves utca 15-17.

Időpont: 2024. szeptember

A magas minőségű gasztronómia ünnepe, ahol a házigazda szerepében a balatoni térség kiváló éttermei és borászatai tűnnek fel, a díszvendégek sorában pedig számos nagyvilági ínyencség is megjelenik. Adózás a kulináris élvezeteknek, felfrissülés a szellemnek – ezt kínálja a Balaton Wine & Gourmet minden év szeptemberében.

Nem túlzás azt mondani, hogy a Balaton Wine & Gourmet Fesztivál igazi ünnep Veszprémben. Egy olyan ünnep, ahol a gasztronómia áll a középpontban és azok a szakemberek, akik a legmagasabb szinten képviselik ezt a sokoldalú területet, tele kreativitással.

Ha egy borhoz kellene hasonlítani a rendezvényt, egészen biztos, hogy a legfelső polcon foglalna helyet. Innen veszik le minden év szeptemberében, hogy aztán a Balaton Wine & Gourmet keretében a festői szépségű Veszprémvölgyben találkozhassanak a térség kiváló séfjei és borászai az ínyenc közönséggel.

A Balaton Wine & Gourmet amellett, hogy egy fesztiválon gyűjti össze és kínálja a nagyközönsége elé a térség legszínvonalasabb gasztronómiai attrakcióit, egy másik küldetést is vállalt. Szeretne egy olyan szakmai fórum szerepében is feltűnni a magyar gasztronómia égboltján, ahová a vendéglátásban mozgó szakemberek tanulni, fejlődni érkeznek. Éppen ezért a fesztivál szerves részét képezik a különböző előadások, avatott szakemberek által vezetett kóstolók, így nem csak a kulináris élvezeteknek lehet adózni a Balaton Wine & Gourmet-en, hanem szellemi feltöltődést is jelent egy itt eltöltött kellemes délután, ebédtől egészen vacsoráig.

A minden évben megrendezésre kerülő Balaton Wine & Gourmet Fesztivál részletes programját keresse az adott év havi programajánlójában.

Balaton Wine & Gourmet
info@bwg.hu
www.bwg.hu

 

Árkalkuláció & Foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak
2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!